Poslovno i financijsko savjetovanje

Ova usluga obuhvaća:


SAVJETODAVNE USLUGE U PRIPREMI I PISANJU POSLOVNOG PLANA

Želite napraviti poslovni plan za Hamag Bicro, HBOR ili poslovnu banku? Zanima vas koju popratnu dokumentaciju morate pripremiti? Kako pronaći zajam sa najnižom kamatnom stopom na tržištu? Može li se kreditom financirati PDV? Kako zaokružiti financijsku konstrukciju projekta? Sve su to pitanja od strane poduzetnika s kojima se svakodnevno susrećemo i za koja nudimo odgovor.

Izrada poslovnog plana omogućuje provjeru valjanosti poslovne ideje i neophodna je želite li podići kredit u kreditnoj instituciji. Izrađuje se za projekte do 700 000,00 kuna predračunske vrijednosti ulaganja bez PDV-a. Kroz naše iskustvo u privatnom i javnom sektoru, nudimo potpunu uslugu pri izradi poslovnih planova koja će Vam olakšati donošenje poslovnih odluka o načinu realiziranja Vaše investicije.


  • Pripremu poslovnog plana
  • Pripremu proračuna projekta i prijedlog izvora financiranja
  • Izradu financijskog modela
  • Pregovore s bankama i HAMAG BICRO-om

SAVJETODAVNE USLUGE U PRIPREMI I PISANJU INVESTICIJSKIH STUDIJA I STUDIJA IZVODLJIVOSTI

Želite napraviti investicijsku studiju za HBOR ili poslovnu banku? Zanima vas koju popratnu dokumentaciju morate pripremiti? Koji program kreditiranja odabrati? Kako zaokružiti financijsku konstrukciju projekta? Na pravom ste mjestu ukoliko želite pronaći odgovor.

Investicijska studija jest studija kojom poduzetnik detaljno dokazuje ekonomsku opravdanost ulaganja u određenu investiciju koju namjerava financirati iz vlastitih ili tuđih izvora. Najčešće se izrađuje za potrebe podizanja kredita u poslovnim bankama ili prezentaciju poslovnim partnerima. Investicijska se studija izrađuje ako potrebni iznos sredstava za pokretanje projekta iznosi više od 700 000,00 kuna.


  • Pripremu investicijske studije
  • Pripremu proračuna projekta i prijedlog izvora financiranja
  • Izradu financijskog modela
  • Pregovore s poslovnim bankama i HBOR-om

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Trebate novi kredit kod poslovne banke za investiciju ili obrtna sredstva? Potreban Vam je reprogram postojećeg duga i niža kamatna stopa?
Iskoristite naše iskustvo ako vam trebaju stručnjaci koji će u Vaše ime pregovarati s poslovnim bankama ili HBOR-om. Iskustvo koje smo stekli kroz različite projekte omogućuje nam da Vam pružimo najbolje savjete i odgovarajuće preporuke. Pregovaramo u Vaše ime s poslovnim bankama, HBOR-om, predlažemo izmjene u poslovanju, pronalazimo uštede u troškovima te dajemo preporuke za financijsko i poslovno restrukturiranje, tražeći optimalna financijska rješenja u svrhu održivog rasta i razvoja vašeg poduzeća.

Uvijek je moguće naći financijsku potporu.