O nama

ZLATNI PLAMEN d.o.o. je hrvatska savjetodavna tvrtka koja je započela svoj rad 2009. godine u Splitu, s ciljem pružanja usluge poslovnog savjetovanja. Naša specijalnost su bespovratne potpore, financijsko i komunikacijsko savjetovanje, te pružanje usluga edukacije. Jačanjem baze znanja i prikupljanjem poslovnog iskustva tvrtka od 2018. godine počinje djelovati i na području grada Zagreba.

Vaš projekt zlatnim slovima dovedemo do realizacije - radimo na pripremi i izradi dokumentacije kojim ćete zadovoljiti sve uvjete da Vaš projekt bude sufinanciran iz fondova EU, sudjelujemo u administrativnoj provedbi projekta po pravilima EU te nudimo mogućnost angažmana koordinatora projekta, stručnjaka za nabavu i stručnjaka za promidžbu i vidljivost.

MISIJA: Mijenjati percepciju poslovnog svijeta o EU fondovima pružanjem najkvalitetnije pomoći u realizaciji njihovih ideja i poduhvata.
VIZIJA: Biti partner, pomoćnik i prijatelj svojim klijentima, osluškivati njegove potrebe i tražiti za njih najbolja moguća rješenja.

Antonio Surjan Žanko

Direktor

Diplomirao financije na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Poslovnu karijeru počeo je graditi kao suradnik Instituta za elektroprivredu i energetiku d.d., a nastavio u HBOR-u, gdje je radio na financiranju velikih investicija u gospodarstvu i restrukturiranju, nakon čega započinje niz odgovornih pozicija u konzultantskim tvrtkama vezano uz EU fondove. Posjeduje bogato iskustvo u vođenju projekata za dodjelu bespovratnih sredstava, izradi investicijskih studija te razvojnih i marketinških studija za potrebe poduzetništva i lokalne samouprave. Dodatno se usavršio za PR menadžera.

U tvrtki je zadužen za vođenje poslovanja, pripremu projekata, te održavanje i unapređivanje odnosa sa strateškim partnerima i klijentima. U slobodno vrijeme voli igrati košarku i tenis, te plivanje. Veliko zadovoljstvo stvara mu gastronomija kao i upoznavanje novih kultura i jezika.
U svaki dan krenite s osmijehom pritom se dobro zabavljajući u ostvarivanju onoga što samo malobrojni imaju hrabrosti učiniti

Antonio Surjan Žanko

Uvijek je moguće naći financijsku potporu.